Zoek

ALV met ontbijt 2023

Beste leden,

Door allerlei omstandigheden hebben wij de (verplichte) Algemene LedenVergadering eerder moeten uitstellen. Maar we zijn verheugd nu toch alles en iedereen compleet te hebben om een mooie nieuwe datum te kunnen aankondigen:

Donderdag 29 juni 2023

We maken er een mooie ontbijt vergadering van, waarbij het ontbijt (en de locatie) wordt verzorgd door de studenten van het ROC Horizon College, bij hun fieldlab-locatie Bed & Business in Heerhugowaard. Een symbolische invulling van het gezegde: De ochtendstond heeft goud in de mond!

Bij een actieve netwerkvereniging hoort een actieve ledenvergadering. Een ALV, Algemene LedenVergadering, vindt eens per jaar plaats en is bij uitstek de gelegenheid om ook als lid actief bij de vereniging betrokken te zijn. Om geïnformeerd te worden over bestuurlijke zaken, maar ook om mee te praten over de toekomst van de vereniging. Een ‘must’ voor elk NON-lid om zijn/haar betrokkenheid te tonen en het bestuur te steunen.

Tijdens de vergadering kun je genieten van een heerlijk ontbijt, verzorgd door de studenten van het ROC Horizon College.

Datum: Donderdag 29 juni
Tijd: van 08.00 uur tot ca. 10.30 uur
Locatie: Bed&Business van ROC Horizon College, W.M. Dudokweg 45, Heerhugowaard
Parkeren: op het terrein van B&B is voldoende parkeerruimte (parkeren kan eventueel ook bij Espec aan de overzijde, niet bij de naastgelegen kinderopvang!)
Deelname: gratis en alleen voor leden

Het bestuur: Natasha Ioppi, Peter Tergau, Lies van Diepen, Huub Hoogeveen en Sharon Karsten

Hoofdsponsor Rabobank Alkmaar