Zoek

NON Inspiratie-evenement | Vitaal ondernemerschap

Als ondernemer sta je vaak voor uitdagingen en, soms meer dan je lief is, onder druk. Al met al kan het runnen van een bedrijf best stressvol zijn. Dan is het essentieel om aandacht te besteden aan je eigen welzijn en vitaliteit om succesvol te blijven en de uitdagingen van het ondernemerschap aan te kunnen. Tijdens dit NON-evenement benadrukken we het belang van zowel de fysieke als mentale gezondheid van ondernemers met het thema ‘vitaal ondernemerschap’.

Het inspiratie-event vindt plaats bij sportschool De Geus/Brunchbar Vier in Broek op Langedijk. Sam de Geus is, samen met haar man Cees de Geus, eigenaar van de sportschool, brunchbar én personal training studio Common Heroes. Tijdens dit event vertelt zij over haar eigen vitale ondernemerschap en hoe zij sportschool De Geus na corona weer vitaal hebben gemaakt. Daarnaast geeft Sam een masterclass over stress en voeding, oftewel hoe je door de goede voeding stress te lijf kan gaan.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur Ontvangst, inloop vanaf 19.00 uur
20.00 uur Masterclass ‘Stress en Voeding’ door Sam de Geus
20.30 uur Vitaliteitstest met blazepods
21.00 – 22.00 uur Netwerkborrel en afsluiting

datum: donderdag 21 maart 2024
locatie: sportschool De Geus, Bijlestaal 64, Broek op Langedijk
tijd: 19.00 tot ca. 22.00 uur
deelname: GRATIS voor NON-leden, niet-leden betalen slechts € 39,00

N.B. Voor dit event geldt een no-show-tarief van 25 euro (ex btw). Indien men zich binnen 48 uur voor aanvang van het event afmeldt (of niet komt opdagen), zijn we genoodzaakt dit tarief in rekening te brengen. Door aanmelding ga je akkoord met deze regel.