Zoek

The Art of People c&c

Lisztstraat 8
1817 HH ,
Alkmaar

Valérie Docters van Leeuwen

The Art of People c&c

In mijn ogen heeft ieder mens het vermogen om groot(s) te zijn. Ik ondersteun mensen, bedrijven en organisaties in het zich bewust worden van de eigen talenten, om zo die kracht in zichzelf te ontdekken.
Ieder mens is daarnaast zelf verantwoordelijk. Voor wat hij/zij doet, maar ook voor wat hij/zij laat. Dat is niet altijd even makkelijk. Externe begeleiding is daardoor soms gewenst.

Ieder mens heeft bovendien het recht om te zijn wie hij/zij is, en de wens om in die eigenheid erkend te worden. Door mijn wijze van coaching en supervising wil ik bijdragen aan een wereld waarin mensen elkaar zien zoals ze werkelijk zijn, mét hun schaduwkanten én op basis van respect en wedekerigheid.

Ik ben Valérie Docters van Leeuwen – Verswijveren, op 1 februari 2006 heb ik The Art of People opgericht en begeleid ik bedrijven, organisaties en individuen in hun ontwikkeling met focus op (persoonlijk) Leiderschap, ontwikkeling Emotionele Intelligentie, assessments (EQ-i 2.0 en IPP Roos van Leary), stressreductie en creativiteit. Ik ben schrijver, illustrator, getrouwd en moeder van een studerende zoon.

Ik kijk er naar uit om jullie binnen het NON-netwerk of daarbuiten te ontmoeten! Na de eerste ontmoeting op de vrijdagmiddagborrel eind januari ’23 raakte ik meteen enthousiast.
Tot gauw,

Hartelijke groeten,

Valérie Docters van Leeuwen
M 06 45 308 813
E info@theartofpeople.nl
L www.linkedin.com/in/theartofpeople/
I theartofpeople1
The Art of People | www.theartofpeople.nl

Specialisaties

Gecertificeerd NOBCO EMCC EIA coach en supervisor | Emotionele intelligentie | Leiderschap en EQ-| Loopbaanbegeleiding | Outplacement & VSO | Stressmanagement | Creativiteitsontwikkeling | HSP en Hoogbegaafdheid (neurodiversiteit) / ADD/ ADHD. Gelicenseerd EQ-i 2.0 en InterPersoonlijkProfiel Roos van Leary.

Trajecten op basis van gevalideerde assessments (EQ-i 2.0) en InterPersoonlijkProfiel Roos van Leary voor CEO, MT, directie, medewerker, particulieren en ondernemers.